Not known Factual Statements About Wedding jewelry

Wiki Article

Επομένως ναι, ένας γυναικείος σταυρός μπορεί να φορεθεί είτε ως κόσμημα συμβολικού χαρακτήρα είτε ως καθαρά καλλωπιστικό στοιχείο, σε καθημερινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις, ανάλογα με το σχεδιασμό και το στολισμό του.

Παιδικά κοσμήματα αγάπης και καλής τύχης Κάθε πολιτισμός και χώρα έχει ένα ή και περισσότερα διαφορετικά σύμβολα, που πιστεύει ότι φέρνει τύχη. Οι πολιτισμοί εξελίχθηκαν και οι λαοί γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έτσι τα γούρια ταξίδεψαν από χώρα σε χώρα. Πίσω από κάθε γούρι είναι μια πολύ παλιά ιστορία που συνδέεται με την προέλευση του συμβόλου και τον πολιτισμό από τον οποίο ήρθε. Τα γούρια εξελίσσονται από τη λαϊκή παράδοση, το μύθο ακόμα και τη θρησκεία. Στην Χριστιανική πίστη έχουν μεγάλη σημασία και συμβολίζουν τύχη, θέληση και πίστη. Ιστορικά, πολλά χρησιμοποιήθηκαν για την προστασία των ανθρώπων από το κακό μάτι και την…

Αυτή η ελβετική εταιρεία είναι ιδιαίτερα διάσημη για το ότι κάνει ιδιαίτερα λεπτά ρολόγια, αλλά και για την κατασκευή με λεπτομέρειες από πολύτιμες πέτρες, όπως όνυχα και το μάτι της τίγρης.

Η νέα έκδοση διαθέτει ανθεκτικότερο κεραμικό περίβλημα, ενισχυμένο μηχανισμό και εντυπωσιακό καντράν με φωτεινούς δείκτες και αριθμούς.

και άλλες. Ψάχνεις ένα ρολόι γυναικείο ασημί ή χρυσό Βρες

Η πιο γνωστή εταιρεία ρολογιών, έχει βρετανικές ρίζες και παράγει κάπου στα δύο χιλιάδες κομμάτια την ημέρα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ    ΤΑΜΕΙΟ Ο υπολογισμός μεταφορικών εξόδων αν υπάρχουν θα γίνει στην σελίδα του checkout

Το δώρο για τη μαμά είναι ίσως από τις πιο δύσκολες επιλογές δώρων που χρειάζεται να κάνουμε! Υπάρχει σίγουρα πληθώρα επιλογών ωστόσο ένα όμορφο κόσμημα δεν παύει ποτέ να αποτελεί ιδανική επιλογή. Τα κλασικά κοσμήματα παραμένουν πάντα στη μόδα, ενώ τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα κολιέ μαμά και τα κωνσταντινάτα. Δώρα για μαμάδες τα οποία θα λατρέψουν! Αναμφίβολα, κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό στυλ, προσωπικότητα και προτιμήσεις αλλά όλες οι μαμάδες έχουν κάτι κοινό: είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας. Αυτός είναι και ο λόγος που αξίζουν περισσότερο από όλους, κάτι Δαχτυλίδια που θα τις κάνει να συγκινηθούν και να νιώσουν ακόμα πιο ξεχωριστές!

Κοσμήματα χρυσόΚοσμήματα μαύροΚοσμήματα πράσινοΚοσμήματα λιλάΚοσμήματα κόκκινοΚοσμήματα πορτοκαλί

Από ματάκια σε κομψή γραμμή, μέχρι κοσμήματα με σχέδια αστεριών, εστιάζει σε αλυσίδες με αποχρώσεις του χρυσού. Εδώ είναι σημαντικό να τονισθεί πως η εταιρεία δίνει βάση τόσο στον καλό σχεδιασμό των κοσμημάτων της, αλλά και στη διαχρονική διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων της. Για τον παραπάνω λόγο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σχετικά με την ανθεκτικότητα αυτών. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε το κόσμημα που σας ταιριάζει. Αρχικά αποφασίστε για πιο μέρος Χρυσά δαχτυλίδια του σώματός σας το θέλετε: κολιέ η σκουλαρίκια; Μενταγιόν ή βραχιόλια; Η επιλογή είναι δική σας. Εφόσον αποφασίσετε το είδος κοσμήματος, μπορείτε να ρίξετε μια…

Εκτιμούμε χρυσά κοσμήματα, με απόλυτη εχεμύθεια στην καλύτερη τιμή της αγοράς. 

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις*

Για τις μικρές σας πριγκίπισσες μπορείτε να κάνετε μια συμφέρουσα αγορά επιλέγοντας μοναδικά παιδικά σετ από περίτεχνα χρυσά βραχιόλια και κολιέ.

25mm 28mm 30mm 31mm 32mm 33mm 34mm 35mm 36mm 37mm 38mm 39mm 40mm 41mm 42mm 43mm 44mm 45mm 46mm 47mm 48mm 49mm 50mm 51mm 52mm 53mm 54mm 55mm 57mm Δέσιμο

Report this wiki page